dimarts, 18 de febrer de 2014

ACCIONS DEL MES DE FEBRER EN DEFENSA DE L´ ESCOLA PUBLICA A MOLLET
Des de la Coordinadora d´Ampes de Mollet s´està treballant  en relació a fer activitats i accions en DEFENSA DE L'ESCOLA PÚBLICA en aquests moments que comencen les jornades de portes obertes de les escoles i centres de secundaria per donar  pas a les inscripcions.

LA CAMPANYA , té dues activitats principals :
La primera  , que iniciem ja , aquesta setmana , amb l'objectiu de donar-li visibilitat a les bonances de l' Educació Pública i que la fem coincidir amb el període de portes obertes i preinscripcions.
La segona , està programada per després del procés d'inscripcions , el primer divendres d'abril dia 4 , Consisteix  en una tarda a on intentarem realitzar alguna activitat pels nens i acabar amb un debat ( taula rodona )  per les famílies , a on participaran  pares , mestres,  professors , moviments com Badalona es mou , parlamentaris etc , amb el lema o títol  " QUINA ES L'EDUCACIÓ QUE VOLEM PER ELS NOSTRES FILLS "  .
 per tant, 
DIA 20 DIJOUS , A LES 18 HORES , AL MERCAT VELL  es presenta el projecte educatiu dels 4 IES del poble a aquelles famílies que tenen fills que passen a secundària , estarem una estona repartint el document al assistents i col·locarem una pancarta a l'entrada reivindicant l'Escola Pública .
DIA 21 DIVENDRES , DE 17:00 a 18:30/19:00 , A LA PLAÇA de 5 PINOS , PARADETA PER REPARTIR EL DOCUMENT

si teniu ganes de participar, no dubteu a avisar-nos o venir a col.laborar dijous o divendres a la paradeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada