dimecres, 19 de març de 2014

EL CONTRAPUNT ES FA RESSÓ DE LA PROPERA XERRADA DEBAT "QUINA EDUCACIO VOLEM PER ALS NOSTRES FILLS?

Les AMPA de Mollet exposen els camins per defensar l'escola pública

L'INS Aiguaviva acollirà el proper 4 d'abril el debat 'Quina educació volem per als nostres fills?'
MOLLET DEL VALLÈS doble fletxa DIMECRES, 19.3.2014. 06:21 H
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
Després de la campanya durant el període de preinscripció per explicar les bonances  i els elements de qualitat de l'escola pública, la coordinadora d'AMPA de Mollet fa un pas més i organitza el proper 4 d'abril un debat on s'exposaran els camins per defensar l'escola pública, en el qual, entre altres, participarà la diputada d'ICV-EUiA
al Parlament de Catalunya Dolors Camats.


etiqueta AMPAescola públicaFAPAC
Sota el títol Quina educació volem per als nostres fills?, el debat  es farà a les 18 h a l'INS Aiguaviva i hi participaran Carmen Martínez, del col·lectiu Badalona es MOU, Dolors Camats, diputada d'ICV al Parlament i membre de la Comissió d'Ensenyament, Bea Mosquera, cap d’estudis de l’escola Joan Abelló, i un membre de la coordinadora de les comarques de Barcelona de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC).

Paral·lelament, la Coordinadora d'AMPA de Mollet ha elaborat un manifest en defensa de l'escola pública en què destaca quins  són els elements de qualitat del model: "L'escola pública és garantia del dret a l'educació; és gratuïta i laica; es basa en les escoles de proximitat; és justa i equitativa, integradora i inclusiva   i participativa", indica el manifest. La presidenta de la Coordinadora, Emilia Macías, apunta que "després d'explicar      les bonances de l'escola pública cal obrir un debat per saber    com la defensarem de les amenaces que arriben en forma           de lleis", diu Macías, en referència a la ja aprovada LOMCE,   també anomenada Llei Wert.

En aquest sentit, el debat que es farà a l'INS Aiguaviva vol        posar sobre la taula les eines que col·lectius i àmbits          diversos com poden ser el polític, el professorat o els              pares i mares tenen per defensar l'escola pública.                             A l'acte assistiran directors d’escoles i instituts de Mollet,                 a més de pares i mares i membres de diversos sindicats.               A partir de les 17.30 h hi haurà diversos tallers per als               petits perquè els pares puguin assistir al debat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada